Home Wie zijn wij? Mogelijkheden Agenda Contact Foto-album Gastenboek Links

Gastenboek

Natuurlijk kan een gastenboek niet ontbreken op deze site. We vinden het leuk om van u of jou te horen. Reageer op de site, vertel over ervaringen met 'de Pianokamer' of laat anderszins een berichtje achter voor ons of voor andere bezoekers van deze site.

Teken het gastenboek

1 2-4-2017 Gister geweldige avond gehad in de pianokamer met een prachtig optreden van double you see. Die garant staan voor een heerlijk avondje wegdromen op prachtige muziek. Zekfs Simone met hernia zong alle sterren van de hemel!
Kitty
Kitty.bakker1@gmail.com

2 15-1-2017 Ha Frank

Je hebt ons, samen met je koren, een prachtige middag bezorgd met je korenfeest. Dank daarvoor! Uitgenodigd door Jan Blauw van Othter Wise kwamen we vanuit Woerden en het was de reis helemaal waard. Other Wise, altijd leuk. Frank en Zij was echt een verrassing voor ons en bij de toegift waren we even in een Amerikaanse zwarte kerk. Voor nu en nog eens! Vr. groet, Rinie Blauw
rinie blauw
rblauw@xs4all.nl

3 24-1-2016 Op 23 januari heb ik voor de tweede keer mogen genieten van On Stage. Een prachtig podium, onder de professionele leiding van Frank en Marcel, voor jong talent. Ik kan iedereen die van muziek houdt van harte aanbevelen deze avonden, met een enorme variatie aan muziek, te bezoeken. In één woord geweldig!
Rob Toorenburgh
rob.petra@ziggo.nl

4 16-11-2014 Heren van Bald: Bedankt! Kwaliteit in muziek en samenzang... genieten!
Heleen Verduin
heleen@quisscit.nl

5 10-2-2014 Kijk er naar uit om 1 maart 2014 met Bald! ons theaterconcert Bald! speelt Westcoast en andere juweeltjes te gaan doen!
Johannes Dopmeijer
j.dopmeijer@solcon.nl

6 10-2-2014 Kijk er naar uit om met Bald! ons theaterconcert Bald! speelt Westcoast en andere juweeltjes te gaan doen!
Johannes Dopmeijer
j.dopmeijer@solcon.nl

7 22-10-2013 Complimenten aan het koor! Donders goede performance!

Wij hebben zelf ook een site:

Piano leren spelen
Joyce
info@piano-leren-spelen.eu

8 27-3-2013 Wat heb ik genoten op 24 Maart in Hoorn. Vergeleken in 1996 toen ik meezong is er wel wat veranderd maar heel erg mooi.Ik zie jullie gauw weer op de repetitie in Spierdijk. Groetjes Betty.
Betty
nicky-katertje@hotmail.com

9 11-3-2012 Gisteravond vreselijk genoten van Simone Awhina "ondersteund" met geweldig pianospel van Frank en drum/percussion van Marcel. Helaas had ik geen gelegenheid om even na te praten en te knuffelen :-) maar dat houden jullie te goed hoor ;-)
Voor vanmiddag heel veel succes en laat het publiek maar genieten!
Marjon
marjonvreijsen@quicknet.nl

10 11-1-2012 Afgelopen zaterdag 7 januari hebben wij samen met alle koren gezongen op Frank zijn 50 ste verjaardag.Ik vond het heel byzonder om dit mee te mogen maken en met al deze koren bij elkaar te zijn. Ik heb er erg van genoten. Het was een fantastische avond. En Frank ga zo door, want het is fantastisch wat je hebt opgebouwd, en waarmee je nog aan het bouwen bent, heel veel succes.
paulien bel
koos.bel@quicknet.nl

11 20-12-2011 Complimenten aan het koor Frank & Zij voor de concertuitvoering van zondag 18 december 2011. Geweldige performance!
Nico Hoogeboom

12 31-10-2011 Was weer top om bij jullie te spelen! We hebben genoten.Bedankt!!!
Alice
alice.veer@quicknet.nl

13 30-3-2011 Was leuk en gezellig afgelopen zaterdag bij Sentimental Journey. Ook leuk om Joop en Han eens op een andere manier bezig te zien.
Heb alweer zin in oktober...
Alice
alice.veer@quicknet.nl