Home Wie zijn wij? Mogelijkheden Agenda Contact Foto-album Gastenboek Links

Wie zijn wij?


'Wij' zijn Frank en Sonja Hoebe-Koeman.
'De Pianokamer' is in 2003 door ons aangekocht en gemaakt tot wat het nu is; een sfeervolle locatie voor allerlei activiteiten.

Frank Hoebe

Frank

Ik ben geboren in 1961 te Zandwerven als een van de elf kinderen. Bij ons op de boerderij werd altijd muziek gemaakt en vooral gezongen. Als vijf-jarige klom ik regelmatig op de pianokruk om liedjes na te spelen of zelf te maken. Ik wist op mijn achtste zeker dat ik zanger wilde worden. Dit is echter iets anders gelopen. Na de middelbare school bezocht ik het conservatorium en heb daar klassiek piano en koordirectie gestudeerd. Tijdens mijn studie was ik al actief als bewerker, begeleider, koordirigent en pianoleraar. Toen ik afstudeerde aan het conservatorium zat ik dus meteen volop in het arbeidsproces. Ook heb ik in die periode enige stukken gecomponeerd die tot op de dag van vandaag uitgevoerd worden.

Al mijn muzikale energie kan ik kwijt bij mijn koren, in het arrangeren van muziekstukken/liedjes en in het leren van het pianospel aan mijn leerlingen.

Sonja Hoebe

Sonja

Ik ben geboren in 1964 te Wognum.
Samen met Frank en onze 5 kinderen wonen we sinds 2003 aan de Spierdijkerweg 110, en mogen wij ons de trotse eigenaars noemen van ons eigen muziekcentrum, 'de Pianokamer'.

In het dagelijks leven zorg ik voor onze 5 kinderen en voor het reilen en zeilen in 'de Pianokamer.
Al van kinds af aan heb ik in diverse koren gezongen. U begrijpt het al, muziek is ons bestaan.


Wij zijn blij dat we via 'de Pianokamer' als muziekcentrum heel veel mensen blij kunnen maken. Of door ze hier te laten musiceren of door de mensen de gelegenheid te geven om van muziek en zang te kunnen genieten, d.m.v. concerten en workshops.